Servis i održavanje

 • Servis A

  Redovni servis. Detaljna provjera Vašeg Mercedesa, tako da uvijek budete sigurni na putu.

  U sklopu malog servisa vrši se kontrola nivoa svih tekućina i sprovodi zamjena ulja. Ulje i filteri ulja motora, filter zraka motora i filter kabine se mijenjaju novim originalnim Mercedes-Benz dijelovima.

  Ostale tekućine i filteri se mijenjaju zavisno o dodatnoj opremi, stanju i pređenom putu Vašeg vozila, kao npr. ulje i filter ulja mjenjača.

 • Servis B

  Ispitano sa posebnom pažnjom. Veliki servis, mala briga.

  Pored sadržaja malog servisa, vrši se provjera kočnica, podvoza i svih vidljivih dijelova motornog prostora. Sprovodi se zamjena ulja i filtera ulja motora, zraka motora i filtera kabine sa novim originalnim Mercedes-Benz dijelovima.

  Ostale tekućine i filteri se mijenjaju zavisno o dodatnoj opremi, stanju i pređenom putu Vašeg vozila, kao npr. ulje i filter ulja mjenjača.

  Ostale komponente se mijenjaju sukladno utvrđenom stanju i prethodnom dogovoru.

 • Servis 24h

  Imate poteškoća na putu? Ako Vaše vozilo nije moguće osposobiti za vožnju, pomoći ćemo Vam da stignete na svoje odredište.

  U svako doba dana. I noći.

 • Opći pregled

  Jednostavno, brzo i praktično.

  Opći pregled Vašeg Mercedes-Benz vozila, za nastavak pouzdane i bezbrižne vožnje.

  Pregled čiji je cilj da povoljno, pouzdano i jeftino utvrdi stanje Vašeg automobila. Budući da se ispitivanje i popravak odvijaju pod jednim te istim krovom, bilo kakvi ustanovljeni nedostaci se mogu ispraviti istog dana i na licu mjesta. Naravno, samo uz konzultaciju sa Vama.

 • Detaljni pregled

  Želite da dugo godina uživate u kvaliteti i performansama Vašeg automobila? Uz naše znanje i dugogodišnje iskustvo, pobrinućemo se da to tako i ostane, danas i u budućnosti.

  Pregled koji će utvrditi detaljno stanje Vašeg vozila, od gume do antene. Popravak i otklanjanje pronađenih nedostataka i mana se odvija uz trajnu komunikaciju sa Vama.

  Ostanite sigurni na Vašem putu.

Ostale usluge

 • Kontrola klima sistema

  Kontrola i punjenje klimatizacijskog sistema, čišćenje i dezinfekcija. Bez brige u svakoj sezoni.

 • Zamjena i skladištenje točkova

  Budite dobro pripremljeni u svakom trenutku. Ostanite na stazi bez obzira na godišnje doba.

 • Ostale usluge

  Imate još neku želju? Potrudićemo se da je ispunimo.